19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3356
EURO35.1828
ALTIN2240.4

Arap Yarımadası'nın Yeni Gözdesi Katar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arap Yarımadası'nın Yeni Gözdesi Katar
Abone ol
“Dünyayı Bir Bilene Sor” mottosuyla seyahatseverleri farklı coğrafyalara keşfe çıkaran Prontotour’un Katar turları başladı.

“Dünyayı Bir Bilene Sor” mottosuyla seyahatseverleri farklı coğrafyalara keşfe çıkaran Prontotour’un Katar turları başladı.

Belirlediği yeni rotalarla seyahat trendlerine yön veren lider tur operatörü Prontotour, zenginliği ve ışıltısıyla misafirlerini büyüleyen Katar turlarına start verdi. Arap Yarımadası’nın son yıllarda merak uyandıran ülkesi Katar’ın en kalabalık şehri ve aynı zamanda başkenti olan Doha, seyahatseverlerin yeni gözde rotası konumunda bulunuyor.

Katar, dünyanın en zengin ülkeleri arasında yer alıyor ve bu zenginliğini Doha’da gezerken misafirlerine fazlasıyla hissettiriyor. Görkemli lüks yapılar, modern mimariye sahip gökdelenler şehrin her yerinde gezginlerin karşına çıkıyor. Doha'nın otantik çarşısı Souq Waqif, İslamik Sanat Eserleri Müzesi, Corniche, Pearl-Qatar, Porto Arabia, Katara Village ve West Bay Bölgesi (Barzan Tower, Al Fardan Tower devlet binaları) tur kapsamında gezilecek yerleri oluşturuyor. Lüks mağazalarıyla alışveriş tutkunlarını büyüleyen Doha ‘da maceraperestler için de 4x4 araçlarla çöl safarisi yapma imkanı da bulunuyor.

Prontotour CMO’su Gürkan Erol, yeni başlayan Katar turlarıyla ilgili şöyle konuştu: “Son dönemlerin dikkat çeken rotalarından olan Katar’ı, diğer turlarımızda olduğu gibi Prontotour kalitesiyle seyahatseverlere sunuyoruz. Seksen yediden fazla ülkeye düzenlediğimiz turlarla, misafirlerimizi farklı coğrafyalarda farklı ülkelerle tanıştırıp mutlu olmalarını sağlamak amacındayız. Katar, çöl safarisi yapma, benzersiz modern yapıları görme ve alışveriş imkanıyla sıra dışı bir seyahat deneyimi sunuyor. Bu tarz rotaları dopdolu içeriklerle bizi tercih eden misafirlerimize sunmaya devam edeceğiz.”

Ayrıntılı Bilgi: www.prontotour.com


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar