19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3431
EURO35.1996
ALTIN2246.8

15 Temmuz Şehitleri İçin 250 Su Kuyusu Açacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 Temmuz Şehitleri İçin 250 Su Kuyusu Açacak!
Abone ol
15 Temmuz Destanı’nı farklı coğrafyalarda anlatmayı amaçlayan Beşir Derneği, 250 şehit adına 250 su kuyusu açacak.

15 Temmuz Destanı’nı farklı coğrafyalarda anlatmayı amaçlayan Beşir Derneği, 250 şehit adına250su kuyusu açacak.

Dernek, şu ana kadar açtığı temiz su kuyuları ile 1 milyona yakın insana ulaştı.

15 Temmuz Şehitleri Adına açılacak 250 su kuyusu ile hem insanlığa can suyu olunacak hem de vatanı için canını ortaya koyan şehitlerin hatıraları canlı tutulacak

15 Temmuz Destanı’nı dünyanın farklı yerlerinde anlatmak isteyen Beşir Derneği, yeni bir kampanya başlattı.

Dernek, çalışmalarını sürdürdüğü “15 Temmuz Şehitlerimiz Adına 250 Su Kuyusu” kampanyasıyla Çad, Kamerun, Somali, Sudan, Nijerya, Tanzanya ve Afganistan gibi kurak bölgelerde 15 Temmuz şehitlerinin her biri adına su kuyusu açıyor. Su sıkıntısı çeken bölgelerdeki insanların su ihtiyaçlarını karşılayacağı bu projeyle dernek, hem şehitlerin adını tüm dünyada yaşatacak hem de mazlum coğrafyalara can suyu olacak.

15 Temmuz kapsamında yürüttükleri çalışmalar ve şehitler için başlattıkları su kuyusu kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Beşir Derneği Genel Müdürü Fatih Sarıyar, “15 Temmuz 2016’da yakın tarihimizin en büyük ihaneti olan darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı doğrudan hedef almıştı. Milli birlik ve beraberliğimizi parçalamayı; istikbal ve istiklalimizin teminatı olan gönüllü teşekküllerimizi yıpratmayı arzulamıştı.

Milletimizin birbirine güvenini sarsmak, - beyhude bir çabayla - sahih İslam anlayışını ve irfan geleneğimizi bozmak için uğraşmıştı. Seçilmiş iradeye ve milletin egemenliğine yönelik bu darbe girişimi, ekonomik ve politik anlamda büyük bir istikrarsızlığa veya krize yol açmadan engellendi. 15 Temmuz Şehitlerimiz Adına 250 Su Kuyusu kampanyamız ile 15 Temmuz destanını, kalıcı eserler inşa ederek farklı coğrafyalarda anlatmayı ve her şehidimiz adına sadaka-i cariye olacak bir hayrat hayata geçirerek mazlum coğrafyaların hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

Milli irade nöbetleri boyunca da Türkiye genelinde 203 noktada nöbet tutan vatandaşlara ikramlarda bulunan Beşir Derneği, ‘Milli İrade Nöbetindeyiz Şimdi ve Daima’ diyerek meydanları doldurmaya devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar