28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Ziraat Odası’ndan Belediye Başkanına ‘Çevre’ ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ziraat Odası’ndan Belediye Başkanına ‘Çevre’ ziyareti
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesi Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkan ve Yönetim kurulu üyeleri Belediye başkanı İbrahim Baz’ı ziyaret ederek, çevre temizliği konusunda görüş ve önerilerini bildirdiler.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesi Ziraat Odası Yönetim Kurulu başkan ve Yönetim kurulu üyeleri Belediye başkanı İbrahim Baz’ı ziyaret ederek, çevre temizliği konusunda görüş ve önerilerini bildirdiler.

Bahçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Şahin, Başkan vekili Hülya Sağlam, Meclis Kurulu üyeleri Bekir Baz ile Murat Kılıç Belediye başkanı İbrahim Baz’ı makamında ziyaret etti.
Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, ziyaret sırasında Belediye Başkanı İbrahim Baz’a, tüm köylere çöp konteynırı bırakarak çevre kirliliğinin  önlenmesi konusunda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çiftçiler adına teşekkür etti.    

Çiftçilerin önemli sorunlarından olan kanalizasyon atık suyu ve kokusu üzerine bu sorunu da Başkan Baz ile paylaşan Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin; “Arıtma tesislerinin çalışmaması Nohut köyü ve Arıklıkaş köyü sakinlerinin özellikle de tarımsal üretimde ciddi anlamda kirlilik oluşturmaktadır. Bu kirlilik başta insan sağlığını, tarımsal üretimi ve su havzasını kirletmektedir. İlgililerin bir an önce bu sorunu gidermesini önemli rica etmekteyiz. İnsanların sağlığını, toprak ve su kirliliğini görmezden gelecek hiçbir kurumumuz olamaz”dedi.

Şahin, Köylerdeki çöp sorununa çözüm getiren Belediye Başkanı İbrahim Baz’ın bu sorunu çözmek için gerekli çabayı gösterdiğine de inandığını söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Baz ise, gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “ Arıtma tesisini yapan ve belli bir süre işletme testi yapmakla yükümlü olan firmanın iflas etmesi, aynı zamanda da teknik şartlara uygun inşa edilmediği ve çevre koşullarına uygun bir sistemin olmaması nedeniyle ne yazık ki arıtma tesisimiz çalışmamaktadır. Geçmişten gelen teknik ve kurumsal sorunlar sebebiyle mevcut tesisin şu an çevrede yaratmış olduğu kirlilik sorununu çözmek adına tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarımız devam etmektedir. Çevre kirliliği ve su havzalarının korunması konusunda Belediye olarak hassasiyetimizi tüm halkımızla paylaştığımıza inanıyorum”diye konuştu.

Ziraat Odası Başkan ve Yöneticileri Belediye Başkanı ile yapmış oldukları görüşmelerin gelecek için olumlu sonuçlar vereceğine inandıklarını belirterek, teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar