18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5089
EURO34.7858
ALTIN2492.5

Vali Kerem Al, Bahçe’nin köylerini ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kerem Al, Bahçe’nin köylerini ziyaret etti
Abone ol
Vali Kerem Al, kendisini ziyaret eden Bahçe Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın ve köy muhtarlarının daveti üzerine Bahçe ilçesinin köylerini ziyaret ederek, sorun ve ihtiyaçları yerinde inceledi.

Vali Kerem Al, kendisini ziyaret eden Bahçe Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın ve köy muhtarlarının daveti üzerine Bahçe ilçesinin köylerini ziyaret ederek, sorun ve ihtiyaçları yerinde inceledi.

Vali Kerem Al, beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık ile birlikte gittiği Bahçe İlçesinde Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından karşılandı.

Bahçe ilçesinin köylerindeki sorunları ve ihtiyaçları yerinde görmek maksadıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Kerem Al, köylerin sorunlarının en kısa sürede çözümlenmesi ve köyün yaşam şartlarının iyileştirilmesi konusunda gayret gösterdiklerini kaydetti. Şu ana kadar köylerde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyeceğini de belirten Vali Al, çözümlenmesi gereken sorunların programa alınacağını belirtti.

Vali Kerem Al, ilk olarak İnderesi köyünün bozuk olan yollunda incelemelerde bulunarak, yolun durumu hakkında bilgi aldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Vali Kerem Al’a verdiği bilgilerde; 2015 yılı içerisinde köy yolunda hem Greyderli bakım, hem stabilize bakım yapılacağını ayrıca 3 km. 2. Kat asfalt kaplama çalışması yapılacağını kaydetti. Vali Kerem Al, çalışmaların bir an önce başlaması ve çalışmaların en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi. Vali Kerem Al, yol incelemesi sırasında orada bulunan köy sakinleri ile de sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Vali Al, daha sonra Yukarıkardere Köyünü ziyaret etti. Köy meydanında köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Kerem Al, köy sakinlerinin sorunlarını dinledi. Ziyaretinin devamında köydeki Veli Keleş İlkokulu ve Ortaokulunda de incelemelerde bulunan Vali Al, Okul Müdürü Enis Aydın’dan okul hakkında bilgi aldı. Vali Kerem Al, okulun bahçesindeki öğrencilerle de sohbet etti. Köyün yolunda da incelemelerde bulunan Vali Kerem Al, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Kerem Al’ın Bahçe ilçesi ziyareti Aşağıarıcaklı Köyü ile devam etti. Köyün yolunda incelemelerde bulunan Vali Al’a İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık Bilgi verdi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yanık, 2015 yılı içerisinde Aşağıarıcaklı Köyüne 2 km. 1. Kat asfalt kaplama çalışması yapılacağını kaydetti.

Ziyaretinin devamında sulama suyu ihtiyacını dile getiren Gökmustafalı köyü sakinlerini de dinleyen Vali Kerem Al, köyün sulama suyu sorununun 2015 yılı yatırım programında yer alan Gökmustafalı Köyü Sulama Suyu tesisi yapımı ile çözümleneceğini, tesisin İl Özel İdaresi tarafından yapılacağını kaydetti.

Vali Kerem Al’ın Bahçe ilçesi ziyareti Gökçedağ Rüzgâr Enerjisi Santralinde yaptığı incelemelerle sona erdi. Vali Al, İşletme Müdürü Oktay Ertuğrul’dan tesisteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 2009 yılında faaliyete geçen tesiste 54 aktif çalışan rüzgâr tribününün bulunduğunu ifade eden Oktay Ertuğrul, 135 megavat kapasiteli santralde yıllık 300 milyon kilovat/saatin üzerinde enerji üretildiğini söyledi.

Vali Kerem Al, Gökçedağ Rüzgâr Enerjisi Santralinde yaptığı incelemelerin ardından Bahçe ilçesinde ayrıldı.Haber

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar