26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

Vali Coşkun, İlçe ziyaretlerine başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Coşkun, İlçe ziyaretlerine başladı
Abone ol
Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye’nin Bahçe, Kadirli ve Sumbas ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye’nin Bahçe, Kadirli ve Sumbas ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Bahçe İlçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. İlk olarak Bahçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Coşkun, Bahçe Hükümet Konağı önünde Kaymakam Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Kurum Müdürleri ve Muhtarlar tarafından karşılandı. 

Ziyarette İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Altun ve Bahçe İl Genel Meclisi üyeleri de yer aldı.

Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamında geçen Vali Ömer Faruk Coşkun’a, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin tarafından ilçenin nüfus, ekonomik kaynakları, sağlık ve eğitim hizmetleri hakkında brifing verildi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, “Brifingde verilen bilgilere göre Bahçe ilçemizin en önemli ihtiyaçları tamamlanmış durumda. Ancak, malumunuz olduğu üzere, ihtiyaçlar ve talepler hiçbir zaman bitmez. Bundan sonraki süreçte, dile getirilen talep ve ihtiyaçları imkânlarımız ölçüsünde karşılamaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

VALİ COŞKUN, BAHÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Vali Coşkun, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Bahçe Belediyesine çarşı içinden yürüyerek geçti. Çarşıdaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Coşkun, kendisine iletilen talepleri de dinledi. Bahçe esnafı, Vali Coşkun’a ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun’un, Bahçe ilçesindeki programı, Bahçe Belediyesi ziyareti ile devam etti. Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Belediye personeli tarafından karşılanan Vali Coşkun, Belediye Başkanlığı Makamında, Başkan Baz’dan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Coşkun, aldığı bilgilerin ardından, Belediye Başkanı İbrahim Baz’a çalışmalarında başarılar dileyerek, Bahçe Belediyesinden ayrıldı.

Vali Coşkun, daha sonra, Bahçe İlçesinin tarihi camii olan Ağcabey Camiinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Müfit Gültekin, Cami’nin tarihi hakkında Vali Coşkun’a bilgi verdi.

Ziyaretinin devamında Meslek Yüksek Okulu inşaatını da inceleyen Vali Coşkun, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Şifa Pınarı Mesire Alanı’nı da gezen Vali Coşkun, burada piknik yapmakta olan vatandaşlarla sohbet etti. Vali Coşkun’un incelemeleri Arif Yaşar Fettahlıoğlu Kale Parkına yaptığı ziyaretle son buldu.

Ziyaretlerinin ardından Vali Coşkun, Bahçe İlçesinden ayrıldı.

KADİRLİ İLÇESİ ZİYARETİ 

Vali Ömer Faruk Coşkun’un ilçe ziyaretleri devam ediyor. İnceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Kadirli ilçesini ziyaret eden Vali Coşkun, Kaymakamlık Makamında, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan’dan ilçenin nüfus, ekonomik kaynakları, sağlık ve eğitim hizmetleri hakkında brifing aldı.
 
VALİ COŞKUN, “SORUNLARI VE İHTİYAÇLARI İSTİŞARE EDEREK, ORTAK AKILLA ÇÖZMEK İSTİYORUZ”

Vali Ömer Faruk Coşkun, brifing sonrası yaptığı açıklamada, dile getirilen talep ve sorunların çözümü noktasında, Valilik olarak, imkânlar ölçüsünde destek vereceklerini ifade ederek, merkezden çözülmesi gereken sorunlar için ise ilgili Bakanlıklara taleplerin aktarılmasını sağlayacaklarını kaydetti. Talep ve ihtiyaçların karşılanması ve sorunların çözülmesinde birlikte hareket edilmesinin önemini vurgulayan Vali Coşkun, “Bütçe imkânlarımız doğrultusunda, öncelik acil olanlar olmak üzere talepleri karşılamaya gayret göstereceğiz. Sorunları, ihtiyaçları istişare ederek, ortak akılla çözmek istiyoruz” diye konuştu.

BELEDİYE ZİYARETİ

Vali Ömer Faruk Coşkun programının devamında Kadirli Belediyesini ziyaret etti. Vali Coşkun’un ziyaretinde Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal da bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Tarhan tarafından Belediye hizmetleri hakkında Vali Coşkun'a bilgi verildi. Başkan Tarhan, verdiği bilgilerin ardından ziyareti nedeniyle Vali Coşkun’a teşekkür etti.

YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Vali Ömer Faruk Coşkun, programının devamında, beraberinde Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile birlikte, Sumbas-Kadirli Yolu, Kadirli Kuzey Çevre Yolu ve Kadirli Köprübaşı Kavşağında devam eden çalışmalarda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Karayolları Bölge Müdürü Yakup Dost, Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu ile beraberindekilere devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Vali Ömer Faruk Coşkun’un programı Kadirli İnce Memed Kültür Merkezi ziyareti ile devam etti. Son olarak Kadirli-Karatepe yol çalışmalarını da denetleyen Vali Coşkun, daha sonra Karatepe Aslantaş Açık Hava Müzesi’ni ziyaret etti. Müzeyi gezen Vali Coşkun, sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. 

SUMBAS İLÇESİ ZİYARETİ 

Vali Ömer Faruk Coşkun, Kadirli ilçesinde yaptığı inceleme ve denetlemelerin ardından Sumbas İlçesini ziyaret etti. Vali Coşkun’un ziyaretinde Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu da bulundu.

Vali Ömer Faruk Coşkun’a Kaymakamlık makamında Kaymakam Ömer Coşkun tarafından ilçenin nüfus, ekonomik kaynakları, sağlık ve eğitim hizmetleri hakkında brifing verildi.

Aldığı brifingin ardından Vali Coşkun, İlçenin ihtiyaç ve taleplerinin imkânlar ölçüsünde karşılanacağını ifade etti.

Vali Coşkun, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Sumbas Belediyesini ziyaret etti. Vali Ömer Faruk Coşkun, ziyareti sırasında, Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu’ndan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar