24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5221
EURO34.7878
ALTIN2428.5

Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri ve Gazilerle iftar yemeği
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Şehit Aileleri ve Gazilere Belediye tarafından iftar yemeği verildi.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Şehit Aileleri ve Gazilere Belediye tarafından iftar yemeği verildi.

Bahçe Belediyesi çok amaçlı salonda düzenlenen iftar yemeğine; İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Baz, Cumhuriyet Savcısı Hamza Ocak, İlçe Emniyet Müdürü  Oğuz Dönmez, Şehit ve Gaziler Derneği ilçe temsilcisi Muhammet Köksal, Belediye Meclis Üyeleri ve Şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri  katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Belediye başkanı İbrahim Baz;
“Türkiye Cumhuriyet’i Devleti’nin kuruluşundan günümüze kadar başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun. Dün olduğu gibi bugün de vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılar vardır. Saldırıyı gerçekleştiren hain güçler geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de bu emellerine ulaşamayacaktır. Bu vesile ile ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Herhangi bir sıkıntıları olduğunda, Belediye olarak kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanlarındayız.
 
Ülkece en çok  birliğe, beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa ve duaya ihtiyacımız var. Rabbim bu gönül sofrasında oluşturduğumuz  birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Ayrıca gönül soframıza vakit ayırıp katılım sağlayan ailelerimizede  ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Tekrardan tüm şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum”dedi
Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan ve akşam ezanının okunması ile birlikte açılan iftarlarla devam eden program ikramlar ve hatıra fotoğrafları ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar