19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5741
EURO34.6794
ALTIN2501.8

Şehit Aileleri ve Gazilere iftar yemeği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Aileleri ve Gazilere iftar yemeği
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe İlçe Belediyesi tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Osmaniye’nin Bahçe İlçe Belediyesi tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Bahçe Belediyesi Çok Amaçlı Salonda düzenlenen iftar yemeğine Bahçe İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Garnizon Komutanı Ahmet Şerif Doğan, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca, İlçe Müftüsü İsmet Kalkan, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Muhammet Köksal, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Açıkgöz, Hakimler, Savcılar, Daire Müdürleri ve çok sayıda şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Yemek öncesi masaları dolaşarak misafirlere tek tek hoş geldiniz diyen İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin ve Belediye Başkanı İbrahim Baz, şehit aileleri ve gazilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.
İftar saatine yakın kuran-ı kerim tilaveti ve dua yapan Bahçe Müftüsü İsmet Kalkan, “Böylesine anlamlı programı düzenleyen ve dinimizce önemli yere sahip olan şehitlerimize göstermiş oldukları vefa örneğinden dolayı Belediye Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

İftarın ardından selamlama konuşması yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ise “Bugün şehit ve gazi ailelerimizle beraberiz. İnanıyorum ki şehitlerimiz de bizlerle beraber. Sizler şehitlerimizin bize emanetisiniz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz.

Vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak kendilerini feda eden aziz şehitlerimiz sayesinde burada huzur içinde oturabiliyor, iftarımızı açabiliyoruz. Bu açıdan aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve siz kıymetli ailelerinin bizim yanımızda çok önemli bir yeri vardır. Bizler her zaman, her sorununuzda sizlerin yanınızdayız.

Vatanımızın huzur ve güvenliği için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ve siz kıymetli ailelerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Rabbim birliğimizi ve bütünlüğümüzü daim eylesin.” diyerek sözlerini noktaladı.

İftar yemeğinin ardından şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları ile bir süre sohbet eden Başkan Baz, şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının sorunlarını dinledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar