25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5372
EURO34.9207
ALTIN2435.3

Proje kapsamında Okuyanlar, Ödüllerini aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Proje kapsamında Okuyanlar, Ödüllerini aldı
Abone ol
Osmaniye’nin bahçe ilçesinde; “Hergün okuyorum, Aydınlığa koşuyorum” projesi kapsamında düzenlen törenle ödüller sahiplerine verildi.
Osmaniye’nin bahçe ilçesinde; “Hergün okuyorum, Aydınlığa koşuyorum” projesi kapsamında düzenlen törenle ödüller sahiplerine verildi.

Bahçe Kaymakamlığı tarafından yürütülen, “Hergün okuyorum Aydınlığa koşuyorum” projesinin 2014-2015 eğitim öğretim yılı 1. değerlendirme töreni gerçekleşti.

Projenin ödül dağıtım törenine Bahçe ilçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen M. Örnek Irkılata, Belediye Başkanı İbrahim baz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy, proje ile ilgili bir konuşma yaptı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ törende yaptığı konuşmasında; projenin yürütülme aşamasını yakından takip ettiğini ve  bu doğrultuda çeşitli okullara giderek öğrencilerle birlikte kitap okuduklarına değindi.
 
Gençlerin kitap okumasının sadece okulla sınırlı kalmayıp bütün güne yayılmasını ifade eden Kaymakam  Çığ, uzun bir süre projenin uygulanmasıyla artık çocuklarda kitap okuma alışkanlığının kendiliğinden oluşacağını söyledi.
Proje kapsamında toplamda 60.679 kitap okunduğunu, öğrenci başına ortalama 13.77 tane kitap düştüğünü, bu kapsamda çok başarılı bir süreç yaşandığına ve projenin ilk etapta amacına ulaştığına değinen Kaymakam  Çığ, projede emeği geçen Milli Eğitim teşkilatına, projeye destek veren İlçe Belediye Başkanlığına, sponsorlara ve öğrencilere teşekkür etti.

Projenin genel tanıtımı  Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Yılmaz Çınar tarafından yapıldı.Projede bu öğretim yılı içerisindeki sonuçlar paylaşıldı ve bu kapsamda dereceye giren öğrencilerin isimleri açıklandı.

İlkokullarda; Yusuf Kutlu, Burhan Çolakkadıoğlu ve Mehmet Köksal. Ortaokullarda; İlknur Aktaş, Ezgi Yücel ve Süreyya Nur Aktaş. Liselerde ise; Esme Mengilli, Sena Nur Ataş ve Gamze Yaman’ın dereceye girdikleri kaydedildi.

Program, dereceye giren öğrencilere Kaymakam Mehmet Alper Çığ, Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen M. Önder Irkılata ve Belediye Başkanı İbrahim Baz tarafından ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar