26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

OKÜ Yönetimi Bahçe İlçesi’nde!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Yönetimi Bahçe İlçesi’nde!
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Senato Üyeleri, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk başkanlığında Bahçe İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirmenin yanı sıra her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirdiği Senato Toplantısı’nı da Bahçe Meslek Yüksekokulu’nda yaptı.

OsmaniyeKorkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Senato Üyeleri, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk başkanlığında Bahçe İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirmenin yanı sıra her hafta Çarşamba günleri gerçekleştirdiği Senato Toplantısı’nı da Bahçe Meslek Yüksekokulu’nda yaptı.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk başkanlığında Üniversite Senato Üyeleri, Bahçe İlçesi’nde sırasıyla Bahçe KaymakamıMüfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı makamında ziyaret ederken, daha sonra Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Üniversite Senato Üyeleri Bahçe İlçesinde inşaatı devam eden Bahçe Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.



Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Üniversite Senato Üyeleri, Bahçe Meslek Yüksekokulu inşaatı hakkında son bilgileri Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Mehmet Demir’den aldı.

Bahçe MYO inşaatındaki incelemenin ardından Bahçe Meslek Yüksekokulu’na gelen Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve Üniversite Senato Üyeleri yemekte öğrencilerle bir araya geldi.



Yemeğin ardından Rektör Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Meslek Yüksekokulu’nda bir sınıfı ziyaret ederek öğrencilerle görüştü. ‘Küresel düşün, yerel uygula’ felsefesi ışığında ilçeleri de ziyaret ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Murat Türk, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Sınıf ziyaretinin ardından Senato Toplantısı’na başkanlık yapan OKÜ RektörüProf. Dr. Murat Türk, Senato Üyeleriyle birlikte Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerinden olan ABC Deterjan fabrikasını gezdi.  



Gezi öncesinde Rektör Prof. Dr. Murat Türk ve Senato Üyeleri, ABC Deterjan Fabrikası Genel Müdür Yardımcısı Kılıç Ali Kılıç tarafından karşılanıp mühendisleri tarafından bilgilendirildi.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar