28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3329
EURO35.0539
ALTIN2281.2

İstişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı
Abone ol
İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun Başkanlığında Bahçe İlçesinde yapıldı. 

İstişare ve Değerlendirme ToplantısıVali Ömer Faruk Coşkun Başkanlığında Bahçe İlçesinde yapıldı. 

Bahçe Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Coşkun’un yanı sıra Osmaniye Milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu ve İsmail Kaya, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı İbrahim Baz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve ilçe müdürleri, İl ve Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile merkez ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, “Bugün burada Valimizle, Milletvekillerimizle, İl ve İlçe Müdürlülerimizle, Muhtarlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarının  temsilcileri ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

2014 de göreve geldiğimizde bu süre içerisinde devletimizin tüm kademelerinde yapılması gereken iş ve işlemlerde birliktelik hukuku içerinde yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bu birlikteliğin hizmete dönüşmesi adı altında yeni seçilen bizler, Muhtarlarımız, Belediye ve İl Meclis Üyelerimiz ile İl ve İlçe Müdürlerimizle var olan sorunlarımızı, çözüm bekleyen iş ve işlemlerimizi hep birlikte çözmek için adım atacağız.” dedi.

Toplantıda konuşan Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, “Bahçe Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde ilçemizdeki kamu hizmetlerine etkili verimli hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla koordinasyonun sağlanması istişare birlik ve beraberliğimizi temin maksatlı yapılan bu toplantıya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konuşan Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, “Bahçe İlçemizin ne kadar güzelleştiğini hep beraber görüyoruz. Parkların yapılması, yürüyüş alanlarının meydana getirilmesi, yolları, içme su ile doğalgaz ve her alanıyla Bahçe İlçemizi çok güzel bir ilçe haline getiren Belediye Başkanımıza ve ekibine, başta Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve ilçemize yatırımların gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımız ilçemizde yapılacak olan her türlü yatırımla ilgili gerek ilçedeki çalışmaları, gerekse Ankara'da Bakanlıklar nezdinde takip edilmesi gereken konularda sağ olsun bizleri de hiç boş durdurmuyor. Bu vesile ile bizler de Milletvekilleri olarak Bakanlıklardan ilçemize gelecek olan yatırımların gelmesi için sonuna kadar takipçisi olacağız.” diye konuştu.

Toplantının devamında konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,   “Burada Devlet ve Millet el ele verdi. Hem sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri hem de halkımızın hür iradesi ile seçilen mahalle ve köy muhtarlarımız aramızda. Seçilenler ve atananlar ayrımı yapmaksızın Bahçe İlçemizi daha iyi noktaya taşımak için gayret ediyoruz. Bu toplantının en önemli ayağı bugüne kadar yapılanlar, bundan sonrası yapılması gerekenlerdir. Önümüzdeki 2020 yılında köylerimizin ve ilçemizin beklentileri nelerdir. Bizler de Merkezi Hükümet imkânlarını ve yerel imkânlarını birleştirerek sizlere hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz. Bizler milletvekilleri olarak ilimizin ihtiyaçları için tüm Bakanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. İlimizin ve bölgemizin kalkınmasına nasıl katkı sağlayabiliriz ve insanlarımızın refahını nasıl artırabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Toplantıda sonunda konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, “Bahçe İlçemizdeki kamu hizmetlerini koordine edilmesi, etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla bir koordinasyon toplantısı vesilesiyle bir aradayız. Bu toplantıda Bahçe İlçemizdeki sorunlar, talepler dile getirilecek. Bizlerde, elbirliğiyle kurumlarımızın imkânları doğrultusunda bu talepleri karşılamaya çalışacağız. Milletvekillerimizle ve sizlerle birlikte bundan sonraki süreçte hem Osmaniye ilimizde, hem de bahçe ilçemizdeki sorunların çözülmesi noktasında elbirliği ile gayret göstereceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu toplantının düzenlenmesinde emeği olan Sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve katılımlarınızdan dolayı bütün Müdürlerimize, muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.  
Toplantı talep ve sorunlarını dinlenmesi ile sona erdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar