18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5456
EURO34.8569
ALTIN2474.7

Güvenlik ve Danışma Toplantısı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvenlik ve Danışma Toplantısı yapıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe İlçesinde İlçe Güvenlik ve Danışma Kurulu toplantısı Kaymakam Mehmet Alper Çığ başkanılğında yapıldı.
Osmaniye’nin Bahçe İlçesinde İlçe Güvenlik ve Danışma Kurulu toplantısı Kaymakam Mehmet Alper Çığ başkanılğında yapıldı.

Bahçe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Kongerans Salonunda  yapılan İlçe Güvenlik ve Danışma Kurulu toplantısına, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan, İlçe Emniyet müdürü Oğuz Dönmez, Daire Müdürleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, katılımcılara hoş geldiniz konuşmasından sonra toplantı programının sunulması için sözü, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Dönmez’e verdi.

Hazırlanan slayt gösterisini sunan İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Dönmez sunmuş olduğu slayt gösterisinde,

Huzurlu eğitim ve güvenli ortamın oluşturulması için Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde okul önlerinde ve öğrenci giriş çıkışlarında gerekli emniyet tedbirlerinin alınması, Kamu binalarında, işletmelerde, iş yerlerinde ve sitelerde (Özel güvenlik, kamera ve alarm v.s.)gibi cihazlarla gerekli güvenlik önlemlerinin alınması, Bayramlarda ve Düğünlerde silah atılmaması, Hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarının yaşanmaması, konuları hakkında sunum yaptı.

İlçede genel güvenliğin takip edilebilmesi amacıyla 8 ayrı noktada mobese kurulma çalışmalarına başlandığını ve bu mobesenin bir tanesi araç plakalarını  okuyabilecek şeklinde olacağı belirtildi.
Güvenlik ve Danışma Toplantısına katılan ve güvenliğin sağlanmasında destekleri bulunan  İlçe Kaymakamına, Belediye Başkanına ve Garnizon Komutanına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
 
İlçe Kaymakamı  Mehmet Alper Çığ; Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu güvenlikle ilgili bu toplantının hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen polis teşkilatına teşekkür etti ve yapılan ikramların ardından toplantı sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar