20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Güvenlik ve Danışma kurulu toplandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güvenlik ve Danışma kurulu toplandı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Güvenlik ve Danışma kurulu toplantısı, Kaymakam Mehmet Alper çığ başkanlığında yapıldı.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde Güvenlik ve Danışma kurulu toplantısı, Kaymakam Mehmet Alper çığ başkanlığında yapıldı.

Bahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen İlçe Güvenlik ve Danışma Kurulu toplantısına, Garnizon komutanı Yüzbaşı Ahmet Şerif doğan, Belediye Başkan vekili İdris Soylu, İlçe Emniyet müdürü Oğuz Dönmez, Daire Müdürleri ile mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, programın sunumu için sözü İlçe Emniyet müdürü Oğuz Dönmez’e verdi.

Hazırlanan slayt gösteriminde İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Dönmez sunumunda;
Kamu Binalarında, İşletmelerde, İş Yerlerinde ve Sitelerde gerekli güvenlik önlemlerinin alınması, (Özel güvenlik, kamera ve alarm v.s.) konularına değindi.

İlçe Emniyet müdürü Dönmez sunumunun devamında; Okullarda Huzurlu Eğitim ve Güvenli ortamın oluşturulması için Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde okul önlerinde ve öğrenci giriş çıkışlarında gerekli emniyet tedbirlerinin alınması, Trafikte araç, yolcu ve yaya güvenliği için gerekli tedbirlerin alınması, Ev hanımlarına hırsızlıklara karşı nasıl önlem almaları gerektiği ve aile içi şiddet konularında bilgilendirme toplantıları yapılması,Terör olaylarına karşı alınan önlemlerin gözden geçirilmesi, İlçede  genel güvenliğin takip edilebilmesi amacıyla 8 ayrı noktada kurulan mobese kameralarının faaliyete geçirildiği, bu mobesenin bir tanesi araç plakalarını okuyabilecek şeklinde olduğunu belirtti.

Dönmez sunumunun sonunda; Güvenlik ve Danışma Kurulu toplantısına katılan ve güvenliğin sağlanmasında destekleri bulunan İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkan vekiline teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

İlçe Kaymakamı Çığ, programın bitiminde yaptığı konuşmada; Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu güvenlikle ilgili toplantının hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen polis teşkilatına teşekkür etti.

Toplantı, dilek ve öneriler için Muhtarlarla yapılan konuşmalar ve ikramlarla sona erdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar