29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3822
EURO35.0188
ALTIN2325.8

Belediye personeli iftarda buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye personeli iftarda buluştu
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, personeli ile iftarda buluştu.

Osmaniye’nin Bahçe ilçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, personeli ile iftarda buluştu.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ın Ramazan etkinlikleri alanında verdiği iftar yemeğine Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri,  belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlar aileleriyle birlikte katıldı.

Belediye çalışanları ile  birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden  Belediye Başkanı İbrahim Baz, bayrama da hep birlikte erişmeyi dileyerek; “Biz büyük bir aileyiz ve şu tabloda bunun kanıtıdır.

İlçemizin geleceği ve gelişimi için gece gündüz demeden mücadele eden tüm mesai arkadaşlarımla gurur duyuyor kıymetli ailelerine de sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum. Zaman zaman gece sıcak yuvalarını bırakıp, uykularını bölerek iş başına koşturmak zorunda kalıyorlar her birinden Allah binlerce kez razı olsun.” dedi

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kaynaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Baz, Ramazan ayı’nda zengin fakir gözetilmeksizin aynı sofralarda oruçlar açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. Mümkün olduğunca ihtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç vatandaşlara el birliği ile destek olunması gerektiğini belirten Baz; “Veren el alan elden üstündür” dedi.

Baz “Ramazan ayı rahmet, mağfiret, bereket ve kurtuluş ayıdır. Belediye olarak hem çalışanlarımızı hem de evinde iftar edemeyen vatandaşlarımızı düşünerek belediyemizin millet bahçesine iftar çadırı kurduk.

Ramazanın ruhuna uygun olarak tüm insanımızla içi içe olacağız.

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiriyoruz ve mümkün olduğunca mütevazı sofralarda iftar ederek, zengin fakir gözetmeksizin aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi dileyerek bayrama da hep birlikte erişmeyi diliyorum.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar