24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.546
EURO34.8366
ALTIN2428.3

Bahçe’de Park çalışmaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe’de Park çalışmaları
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, “Teknoloji oyunları ile değil, sokak oyunları ile büyüyen nesillere daha çok ihtiyacımız var!”
Osmaniye’nin Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, “Teknoloji oyunları ile değil, sokak oyunları ile büyüyen nesillere daha çok ihtiyacımız var!”

Bahçe Belediyesi hem çocukların hem de ailelerin vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projelerinin yanı sıra sosyal projeleri ile de Bahçe’ye yeni bir çehre kazandıran Bahçe Belediyesi, parklara büyük önem veriyor.

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz tarafından verilen talimatlar sonucunda Bahçe’nin mahallelerinde park yapımına müsait ve bakıma ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan çalışmalar sosyal alanların canlanmasını sağlıyor.

Hem çocukların hem yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendiren parklarla ferah alanlar oluşturuluyor. Mahalle sakinleri hem çocukların hem de ailelerin vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar oluşturduklarından dolayı Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’a teşekkür etti.

Yapımı devam eden sosyal alanlarla ilgili açıklama yapan Başkan Baz; “Malesef ki teknoloji günümüzde 7’den 77’ye herkesi esir almış durumda insanlar farkına varmadan yaşamlarını öyle kısıtladılar ki bu dünyayı teknolojiden, sosyal medyadan ibaret sanıyorlar. İnsanlar eskisi gibi bir araya gelip sohbet edemez oldular, çocuklarımız bilgisayar oyunlarından sıra gelmediği için malesef sokak oyunlarından habersiz büyüyorlar yaşamın tadını zevkini dışarıda değil artık ellerindeki telefonlarda, tablet bilgisayarlarda arıyorlar oysaki hayat dışarıda daha güzel sokak oyunlarımız bilgisayar oyunlarından daha zevkli. Teknoloji oyunları ile değil sokak oyunları ile büyüyen nesillere daha çok ihtiyacımız var. Biz projelerimizle inşallah ilçemizde bu akışı bozacağız ve hem yetişkinlerimizin hem de çocuklarımızın sosyal yaşantılarını canlandıracağız. ” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar