16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4546
EURO34.5039
ALTIN2469.3

Bahçe’de Kale Park törenle açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe’de Kale Park törenle açıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde eski Belediye Başkanlarından Arif Yaşar Fettahlıoğlu Kale Parkı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde eski Belediye Başkanlarından Arif Yaşar Fettahlıoğlu Kale Parkı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Bahçe ilçesi eski Belediye Başkanlarından merhum Arif Yaşar Fettahlıoğlu’nun ilçenin en hakim noktasına kurmuş olduğu Aile Çay Bahçesi olarak bilinen kale parkının bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanarak  hizmete açıldı.

Bahçe İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Belediye Başkanı İbrahim Baz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan Doğan, İlçe Müftüsü İsmet Kalkan, Fettahlıoğlu Ailesi, Kurum Müdürleri ve çok sayıda Bahçe’li vatandaşların katılımı ile parkın açılışı yapıldı.

Hizmete açılan kale parkını gezen vatandaşlar yeni halini çok beğenerek yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Belediye Başkanı Baz’a teşekkür ettiler.

Açılış sonrası belediye  tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Başkan Baz ve Eşi Sümeyye Baz, açılışa katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek park hakkında düşünce ve fikirlerini aldılar.
Parka ismi verilen eski Belediye Başkanı merhum Fettahlıoğlu’nun eşi Elif Fettahlıoğlu oğulları Şükrü ve Ömer Fettahlıoğlu’nun yanı sıra gelinleri ve torunları ile birlikte katıldılar.

Belediye Başkanı Baz açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Memleket olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Her şerde bir hayır vardır 15  Temmuz’da bunun bir örneğidir. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.

Bizden önceki bütün Belediye Başkanlarına; ölenlere Allah’tan rahmet, kalanlara hayırlı ömürler diliyorum. Geçmiş yıllarda bir büyüğümüzün temelini atarak ilçemize kazandırmış olduğu kaleyi Bahçemize yakışır bir şekilde günümüz şartlarına uygun hale getirerek siz değerli halkımızın hizmetine sunduk. Bahçe ilçemiz yaşanabilir bir ilçe olduğunu parkıyla, yollarıyla, deresiyle numune bir eser olacaktır. Bahçe yaşanılabilir bir yayla şehridir. Göreve gelirken şunları söylemiştik: siz bizi bu kutsal göreve getirin biz de bütün hizmet alanlarında iktidar ve yerel imkanlarla birlikte olalım ve en güzel hizmetleri ilçemize getirelim dedik.  Hamd olsun bu projeler eksiksiz sürüyor. Yola çıkarken demiştik biz ilçemizde sosyal barışı tesis edeceğiz. Bugün burada bu parka geçmişteki bir Belediye Başkanımızın ismini vererek bunun bir örneğini daha sergilemiş olduk.

Biz Belediye olarak bir entegre tesis gibi her alanda kendi imkanlarımızla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. İşte bu parkta bunun bir örneği. Bahçe’nin ihtiyacı olan bütün hizmetleri kendi bünyemizdeki üretimlerimizle yapıyoruz.

Kale Mahallemizdeki Şehit Hüseyin Ölmez Parkı’nın çalışmaları tamamlandı. Ziraat Bankası arkasındaki Şehit Ömer Halis Demir Parkı tamamlandı. Bugün de burada Arif Yaşar Fettahlıoğlu Kale Parkı’nı tamamladık ve açılışını gerçekleştiriyoruz. Sırada Cumhuriyet Mahallesi, Aslanlı Mahallesi ve  Bahçelievler Mahallesine yapacağımız park çalışmaları var. Bunlarında çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağız. Bahçemizde 11 mahalle var. Bunların hepsine irili ufaklı parklarımızı yapacağız.

Eski Belediye Başkanlarımızdan merhum Arif Yaşar Fettahlıoğlu’nun ilçemize kazandırmış olduğu böylesi kıymetli eseri, ilçemize yakışır bir şekilde projelendirerek yeniden halkımızın hizmetine sunmaktan ve merhum başkanımızın adını vererek ismini yaşatmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Bugün bizlerle birlikte bu projenin açılışına ortak olan başta Fettahlıoğlu ailesi olmak üzere sayın Kaymakamımız Mehmet Alper Çığ bey’e, Garnizon Komutanımız Ahmet Şerif Doğan bey’e, İlçe Müftümüz İsmet Kalkan bey’e, İlçe Kurum Müdürlerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve siz değerli Bahçe halkına gönülden teşekkür ederim. Ayrıca bu projenin hayata geçmesinde büyük emekleri olan belediye personellerimize de şükranlarımı sunuyorum. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık. Hayırlı olsun Bahçe.”diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından parkın açılış kurdelesi, İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ ile Belediye başkanı İbrahim Baz tarafından kesildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar