19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.8416
EURO35.0759
ALTIN2513.4

Bahçe’de “Birlik ve beraberlik” mesajları toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe’de “Birlik ve beraberlik” mesajları toplantısı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberlik toplantısı yapıldı.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde darbe girişimi sonrasında birlik ve beraberlik toplantısı yapıldı.

Bahçe Kaymakamlığı toplantı salonunda, ilçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ başkanlığında  gerçekleşen toplantıda, darbe girişimi sonrasında yaşanan güncel durum değerlendirmesi ile birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Toplantıya İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan, Belediye Başkanı İbrahim Baz, Cumhuriyet Başsavcısı Hamza Ocak, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Bahçe Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ömer Faruk Gamlı, Siyasi parti ilçe Başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ toplantıda yaptığı konuşmada;

“Kamu düzenimizin bozulması, birlik ve beraberliğimizin yok olmasına kast eden bu darbe girişimi, kadirşinas vatandaşlarımızın ve ülke-vatan sevgisiyle dolu Türk Milletinin yanında yer alan ve onlarla beraber hareket eden güvenlik güçlerimiz, sayesinde amacına ulaşamamıştır. 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sürecinde yanımızda yer alan Yüzbaşı Ahmet Şerif Doğan’a teşekkür ediyorum”dedi.

Toplantıya katılanların duygu ve düşüncelerinin alınmasının ardından, katılımcılar beraber yürüyerek İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binasına geldi.
Burada askerlerle  yapılan kısa sohbetin ardından yürüyüşe devam edildi. Belediye Hizmet Binasının önündeki meydanda belediye tarafından kurulan çadırda toplantıya katılanlarla beraber oturuldu.

Burada yapılan sohbetin ardından, yapılan çay ve yemek ikramından sonra program sona erdi.

Kaymakam Çığ, programa katılan, ilçenin birlik ve beraberliğinin pekişmesine katkı sağlayan tüm kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür etti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar