19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5881
EURO34.8294
ALTIN2501.4

Bahçe’de “Bahçeli Bulvarı” güzelleştiriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe’de “Bahçeli Bulvarı” güzelleştiriliyor
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde şehirleşme projeleri kapsamında alt yapı ve sokak aydınlatma çalışmalarına hız verildi.

Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde şehirleşme projeleri kapsamında alt yapı ve sokak aydınlatma çalışmalarına hız verildi.

Bahçe Belediye Başkanıİbrahim Baz, ilçenin modern ve yaşanabilir bir kent olabilmesi için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Baz yaptığı açıklamada; İlçemizde başlatılan ve en büyük hedefimiz olan şehrimizi baştan aşağı yenileme çalışmalarında adım adım sona doğru geliniyor. Her geçen gün daha da güzelleşen Bahçe yarınlara umutla bakıyor.

Bahçe’nin yeniden planladığımız projesine uygun alt yapı hizmetlerinde, kanalizasyon borularının döşenmesi, yol–kaldırım yapımı ve sokak aydınlatma çalışmalarını tamamlamış bulunmaktayız. İlçemiz Devlet Bahçeli Bulvarı ve üzerine döşenen aydınlatma direkleri ve şehir görselleri faaliyete geçti. Ayrıca kanalizasyon çalışmalarında arızalı alanların tamiri ve hiç kanalizasyon olmayan yerlerde boru döşeme çalışmaları tamamlandı. Elektrik idaresi ile yapılan çalışmalarda elektrik kabloları yer altına alındı.

Yer ve bölge ayrımı gözetmeksizin ilçe genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Kaldırım ve orta refüj çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda birçok ara yol ve yan yollarda ve sokaklarımızda asfaltlama çalışmaları tamamlanmış bulunmaktadır.

Bu kapsamda bu yıl ilçemiz için planlanan 100.000 metrekare kilitli parke, 43.000 ton sıcak asfalt serme işi tamamlanmış durumda.
Bu çalışmalarımız ile İlçemizi daha modern ve yaşanabilir kent haline getirmeye gayret gösteriyoruz. İlçemizin hemen her noktasında bir çalışmamız var. Cadde, sokak düzenlemelerine de ayrıca önem veriyoruz. İlçe genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışıyoruz” dedi.

Bahçe’in modern bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Baz, “İlçemizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. İlçenin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor.

Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Bahçe’dir. İlçemiz; dört bir yanında devam eden altyapı çalışmalarıyla, yenilenen ve yeni yapılan parklarıyla, asfaltlanan mahalle ve köy yollarıyla, yeni yapılan kanalizasyonlarıyla, toz ve kirden kurtarılarak düzenleme yapılan geleceği gibi aydınlık cadde ve sokaklarıyla, kronik bir sorun haline gelmiş içme suyu sorununun çözülmesiyle, yenilenen okullarıyla, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle ve daha birçok projeyle geleceğe daha emin adımlarla ilerliyor.”diye konuştu. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar