29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3923
EURO35.1017
ALTIN2326.6

BOYNER'DEN BAŞKENTE YENİ MAĞAZA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BOYNER'DEN BAŞKENTE YENİ MAĞAZA
Abone ol
Yeni Boyner Sports Mağazası Ankara Kuzu Effect Avm’de Açıldı

Spor giyim denilince akla ilk gelen destinasyonlardan Boyner, sadece spor giyim ürünlerinin satıldığı yeni Boyner Sports mağazasını Ankara’nın yaşam merkezi Kuzu Effect AVM’de açtı.

Boyner Sports mağazasında; kadın, erkek ve çocuklar için dünyaca ünlü spor giyim markaları ile Türkiye’nin en sevilen markalarından yüzlerce seçenek Ankaralı sporseverlerle buluşuyor.

Perakende sektörünün lider markası Boyner, mağaza yatırımları ile büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin en zengin seçenekli spor giyim koleksiyonuna sahip olan Boyner, spor giyim odaklı 10. Boyner Sports mağazasını Ankara Kuzu Effect AVM’de açtı. Boyner Sports, müşteri deneyimini ön plana çıkaran yeni nesil mağazacılık anlayışıyla Ankaralılara hizmet verecek.

Farklı spor branşlarına yönelik ürünler bir arada

Ankara Kuzu Effect AVM’de 869 metrekarelik bir alanda hizmet vermeye başlayan Boyner Sports mağazasında; koşudan futbola, basketboldan tenise kadar farklı spor branşlarına yönelik dünyaca ünlü markaların spor ürün seçenekleri yer alıyor. Spor yapanların ve spor giyinenlerin sıklıkla tercih ettiği sneakerlar başta olmak üzere şortlar, taytlar, tişörtler, eşofmanlar, sportif üstler ve spor aksesuarları farklı markalardan zengin bir seçki ile Boyner Sports mağazasında sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

Boyner Sports mağazasında ayrıca, dünyaca ünlü ve Türkiye’nin en sevilen markalarının da yer aldığı geniş bir jean koleksiyonu başkentliler ile buluşuyor.

Kuzu Effect AVM Boyner Sports mağazasında, Nike, adidas, Skechers, Puma, Under Armour, Hummel, New Balance, Kinetix, Lotto, Cazador, U.S.Polo Assn., Mavi, Aéropostale, Levi’s, Jack&Jones, Mustang, Lee Cooper, Loft gibi markaların kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları zengin bir seçki ile satışa sunuluyor.

Ankara Kuzu Effect mağazası ile 10. Boyner Sports mağazasını açan Boyner, önümüzdeki dönemlerde de spor giyim kategorisini genişletmeye ve yeni nesil mağazacılık anlayışıyla, müşterilerine farklı deneyimler ve ayrıcalıklar sunmaya devam edecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar