29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3834
EURO34.9963
ALTIN2325.6

Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. Başarıdan Başarıya Koşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. Başarıdan Başarıya Koşuyor
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin iktisadi teşekkülleri arasında bulunan ve modern kentleşmenin öncüsü olan projeleri hayata geçiren Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş., 2017 yılını 33 milyon 137 bin liralık kar ile kapattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin iktisadi teşekkülleri arasında bulunan ve modern kentleşmenin öncüsü olan projeleri hayata geçiren Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş., 2017 yılını 33 milyon 137 bin liralık kar ile kapattı.

Başkan Hüseyin Sözlü’nün belirlediği hedeflere uygun şekilde, dar gelirlileri ev sahibi yapıp, inşaat sektöründe düzenleyici rol üstlenen Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş., 4 yıllık zaman diliminde Yönetim Kurul Başkanı Şaban Acar ve Genel Müdür Ertan Aşrak’ın gayretli çalışmalarıyla borç yükünden kurtarılarak, güvenin adresi oldu.

4 YIL ÖNCE 15 MİLYON LİRA BORÇLA DEVRALINDI
Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Ertan Aşrak, göreve getirildiklerinde şirketin müteahhitlere 7 milyon 700 bin lira, bankalara 4 milyon 400 bin lira kredi borcu olduğunu, vergi ve SSK prim borcu biriktiğini, personele 4 aylık maaş ödemesinin yapılamadığını anımsatıp, “Toplam 15 milyon lira borçla devraldığımız şirketimizi Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün ortaya koyduğu vizyon ve misyon hedeflerine uygun şekilde ayağa kaldırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

YARIM KALAN PROJELER TAMAMLANDI, YENİ ATILIMLARA GEÇİLDİ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün planlı, hızlı, etkin, şeffaf, adil ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Ertan Aşrak, “İlk iş olarak 2008’de temeli atılan Karahan Yeşil Vadi Konutları Projesi kapsamında 43 adet bahçeli tripleks villa inşaatını hızlandırıp, tamamladık. Yine bu proje kapsamında 67 adet villa tipi konutun inşaatını tamamlayıp, satışını gerçekleştirdik. Çok katlı inşaatlarımızda 156 dairenin imalatını yapıp, hak sahiplerine teslim ettik. Bir yandan şirketin borçlarını kapatıp, yarım kalan projeleri tamamlarken, diğer yandan yeni projeler planladık. Sarıçam’da 172 konutluk projemizin inşaatını ve satışlarını devam ettiriyoruz” diye konuştu.

İSTİHDAM İMKANI SAĞLANDI
Yeni Adana İmar İnşaat A.Ş.’nin inşaat sektörünün yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yetkilendirmesiyle parkmetre hizmetini yürüttüğünü, bu alanda 300 kişiye yeni istihdam sağladığını aktaran Genel Müdür Ertan Aşrak, ASKİ’de alt yüklenici olarak personel çalıştırma ve taşıt çalıştırma işleri ile sayaç alım işlerini yürüttüklerini, bu sayede şirketin karlılığını arttırıp, Adana’nın imarlı, sosyal ihtiyaçları karşılayan, uluslararası standartlarda konut ve işyeri üretimini sürdürdüklerini sözlerine ekledi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar