25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5006
EURO34.9308
ALTIN2433.7

TBMM Katip Üye Elif Doğan’dan 7 Ocak Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM Katip Üye Elif Doğan’dan 7 Ocak Mesajı
Abone ol
TBMM Katip Üye ve CHP Adana Mv. Elif Doğan Türkmen Osmaniye'nin kurtuluş günü nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.
TBMM Katip Üye ve CHP Adana Mv. Elif Doğan Türkmen Osmaniye'nin kurtuluş günü nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı,

Türkmen Yayınladığı Mesajda Şu Görüşlere Yer Verdi;

“Milli bağımsızlık mücadelemizi ve kurtuluş hareketimizin 94. Yılını büyük bir gururla anmaktayız. Bu şanlı tarihi yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anarken, Osmaniye’nin 7 Ocak Kurtuluş Gününü kutluyorum.

Birlik ve beraberlik ruhuyla her türlü güçlüğe, yokluğa ve yoksulluğa    rağmen milli bir direniş sergileyen Osmaniye; omuz omuza verilen kurtuluş mücadelesiyle 7 Ocak 1922’de işgalden kurtulmuştur.

Cumhuriyet kazanımlarına ve bağımsızlığımıza gölge düşürecek her türlü girişimden uzak durmamız ve daha çağdaş günlere kavuşmak için Atatürk ilke ve inkılaplarının önemini daha iyi idrak etmemiz gerekmektedir.

İçte ve dışta ateş sarmalında bulunduğumuz günümüzde; ötekileştiren, ayrıştıran siyasi kutuplaşma ve çekişme politikaları yüzünden Doğu ve Güneydoğu bölgemizde adeta bir iç savaş yaşanmaktadır.  Her türlü farklılığımızı zenginlik olarak değerlendirerek, birlik ve bütünlük içinde, geçmişte yaşadığımız acıları unutmadan ve bir daha kurtuluş mücadelesi vermek zorunda kalmamamız için, 7 Ocakların anlam ve önemine dikkat etmeliyiz.

Bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü kazandıran Kurduğu Cumhuriyet ile milletimizin kaderini değiştiren Milli Mücadele Önderimiz başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere Osmaniye’de Türk Kadınının Cesaretinin sembolü olan Rahime Hatun ile nice kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyor, Tüm Osmaniyelilerin 7 Ocak Kurtuluş Gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar