28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

TAVUK DÜNYASI ADANA’DAKİ 5. RESTORANINI 01 BURDA AVM’DE AÇTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TAVUK DÜNYASI ADANA’DAKİ 5. RESTORANINI 01 BURDA AVM’DE AÇTI
Abone ol
Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere sahip lezzetlerini şimdi de 01 Burda AVM’de açılan ve şehirdeki 5. şube yatırımı da olan yeni restoranında

Tavuk Dünyası, uluslararası ödüllere sahip lezzetlerini şimdi de 01 Burda AVM’de açılan ve şehirdeki 5. şube yatırımı da olan yeni restoranında Adanalı misafirleriyle buluşturuyor.

Tavuk Dünyası ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründeki farkını gösterirken, lezzet noktaları haritasına kattığı yeni şubeleriyle de büyümesini aralıksız şekilde sürdürüyor.

2014 yılında Adana’daki ilk şubesini açtıktan sonra, şehirdeki yatırım planları kapsamında her yıl şubelerine bir yenisini ekleyen Tavuk Dünyası, Adana’daki 5. restoran yatırımını ise bölgenin en yeni alışveriş ve sosyalleşme merkezi olan 01 Burda AVM’de yaptı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu açılan Adana’da kapılarını konuklarına açan 5. şubeleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Adana’da ilk şubemizi bundan 5 yıl önce açmıştık. İlk restoranımızın misafirlerimizi ağırlamaya başlamasıyla birlikte her yıl buradaki şubelerimize yenilerini eklemeye devam ettik. AdanaPark AVM’ye ek olarak Turgut Özal Caddesi, Atatürk Caddesi ve Türkmenbaşı Bulvarı’nda cadde restoranları olarak hizmet veren şubelerimize, bu yılı bitirmeden bir yenisini daha ekledik. Şehirdeki yeni AVM şube yatırımımızı ise kentin en yenialışveriş ve sosyalleşme merkezi olarak dikkat çeken 01 Burda AVM’de yaptık.

Adana’daki şubelerimizde her yıl yaklaşık 500 bine yakın Adanalı lezzet sever misafirimizi ağırlıyoruz. 01 Burda AVM’de açılan yepyeni restoranımızla birlikte ağırladığımız konuk sayımızı daha da artırarak, daha çok Adanalı misafirimize ödüllü lezzetlerimizi sunacak olmanın heyecanı içindeyiz. Markamıza duyduğu güvenle Tavuk Dünyası ailesine katılan ve katılmak isteyen tüm yatırımcılarımıza ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki dönemde de Adana’ya yapacağımız yeni yatırımlarla şehirdeki lezzet noktalarımızın sayısını artırmaya devam edeceğiz.”

01 Burda AVM’de kapılarını açan restoranıyla birlikte Tavuk Dünyası, AVM restoranlarının sayısını 152’e Türkiye’deki toplam şube sayısını ise 50 şehirde 208’e taşımış oldu.

Farklı lezzetler, lezzetleri taçlandıran ödüller

Benzersiz lezzetlerin peşinde, sürekli yeni keşifler yaparak birbirinden enfes tarifler geliştiren Tavuk Dünyası, menülerini dünyanın farklı mutfaklarından aldığı ilham ile kendi AR-GE mutfağında, baş şefin liderliğinde, özgün marinasyon yöntemi ve dünya lezzetlerini taşıyan gizli reçetelerle hazırlıyor.

Tavuk Dünyası, tüm ürün çeşitlerinde taze sebze ve baharat kullanarak konserve ve şoklanmış ürünlere yer vermiyor. Ürünlerinde trans yağ oluşumuna meydan vermeden tüm menüler, sağlıklı pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Her yeni sipariş için kişiye özel temiz bir tava kullanan Tavuk Dünyası, bu mükemmeliyetçi yaklaşımı ile kaliteden ödün vermiyor.

Türk damak tadına uygun menülerinde leziz tavuk, enfes soslu makarna ve taptaze Akdeniz salatasını birlikte sunan Tavuk Dünyası, restoranlarında misafirlerini lezzet ve kaliteli yaklaşımıyla ağırlıyor.

Tavuk Dünyası pazara girdiğinden bu yana, dünyaca ünlü bağımsız birçok kuruluş tarafından kalite, lezzet ve en çok tercih edilen marka kategorilerinde çeşitli ödüllere de layık bulundu. Tavuk Dünyası’nın en sevilen ürünleri ‘Kekiklim’, ‘Şefin Tavası’ ve ‘Közlüce’ Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü’nün (iTQi) 2018 yılı organizasyonu değerlendirmelerinde de 3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık görüldü.

3 yıldır arka arkaya 3 farklı jüri heyeti tarafından ‘3 Yıldızlı Üstün Lezzet Ödülü’ne layık bulunan Şefin Tavası ve Kekiklim’in elde ettiği bu kesintisiz başarı, Tavuk Dünyası’na aynı zamanda ‘Kristal Lezzet Ödülleri’ni de (Crystal Taste Award) kazandırdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar