24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.526
EURO34.8093
ALTIN2440.7

Sarıbahçe mahallesinde parke yol çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sarıbahçe mahallesinde parke yol çalışması
Abone ol
Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerince Sarıbahçe Mahallesi'nde devam eden parke yol çalışması tüm hızıyla sürüyor.
Ceyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerince Sarıbahçe Mahallesi'nde devam eden parke yol çalışması tüm hızıyla sürüyor.
 
Bölgede yoğunlaştırılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,  mahalle sakinleri tarafından büyük teveccüh gördü. Çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten Sarıbahçeliler, Başkan Alemdar Öztürk'e teşekkür etti.
 
Sarıbahçe mahalle sakinlerinin kendilerini her zaman içtenlikle karşıladığını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014'te Sarıbahçe mahalle sakinlerine verdikleri yol hizmeti sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
112 MAHALLEYE HİZMET VERİYORUZ

Büyükşehir Yasası ile 11 belde ve 70 köyle birlikte Ceyhan'ın 112 mahalleye ulaştığını ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, " bu mahallelerimizin hiçbirini diğerinden ayırmadan hizmet üretiyoruz. Cumhuriyet mahallesine hangi hizmeti yapacaksak Sarıbahçe?ye de İnceyere de, Çatalhöyük'e de aynısını yapacağız demiştik. Seçildikten sonra rozetimizi çıkararak ayrım yapmadan toplumun her kesimine doğulusundan batılısına, güneylisinden kuzeylisine Ceyhan'ı yurt edinen bütün muhacirlere hizmet edeceğimize söz vermiştik. Çok şükür bunu gerçekleştiriyoruz." dedi.
 
MUHABBETİMİZİ YOLLARA YANSITIYORUZ
Tüm zorluklara rağmen hizmetlerini aksatmadan devam ettirmenin gayretinde olduklarını belirten Başkan Alemdar Öztürk, " Yollarınızı yapacağımızı söylemiştik, hamd olsun yollarımızı genç kızlarımızın gergef işlediği gibi ilmik ilmik işliyoruz. Bizim muhabbetimizi ve sizin muhabbetinizi bu yollara yansıtıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göstermiş olduğunuz kadir şinaslıktan dolayı şahsım adına, çalışma arkadaşlarım adına hepinizden Allah razı olsun." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar