29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3695
EURO34.9725
ALTIN2325.3

Jimnastik’te Adana’nın gururu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Jimnastik’te Adana’nın gururu oldu
Abone ol
Çocuk Fitness Jimnastik Milli Takımı’na giren Adanalı sporcu, kazandığı kupa ve altın madalyayla Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çocuk Fitness Jimnastik Milli Takımı’na giren Adanalı sporcu, kazandığı kupa ve altın madalyayla Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

4 yıl önce fitness jimnastik sporuna gönül veren minik Huriye Sonay Budak, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 3 yıl üst üste milli mayoyu giymenin gururunu yaşadı.

Geçen nisan ayında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunu üstlendiği 2017 Türkiye Çocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde 14-15 yaş kategorisinde Türkiye’yi temsil etmeyi hak eden Huriye Sonay Budak, ailesiyle birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Basın, Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Annesi Aysel ve babası Mustafa ile birlikte Adana Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olan Huriye Sonay Budak, 2017 Türkiye Çocuk Fitness Jimnastik Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde kazandığı şampiyonluk kupası ve altın madalyayı Halil Hızlısoy’a takdim etti.

Fitnees jimnastik sporunun gelişmesi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve belediye yöneticilerinin verdiği desteğe teşekkür eden Huriye Sonay Budak, uluslararası şampiyonalarda hem Türkiye, hem de Adana’yı en iyi şekilde temsil etme sözü verdi.

Her branşta sporun birleştirici, bütünleştirici gücünü Adana’da pekiştirmek için çalışma yürüttüklerini vurgulayan Halil Hızlısoy, “Vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi şanlı Türk Bayrağı’nı uluslararası arenada gururla dalgalandıracak şampiyon sporcuların Adana’dan yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, sporun her branşına büyük destek sağlıyor.

4 yıl önce fitness jimnastik sporuna başlayan kızımız Huriye Sonay’ın da büyük bir azim ortaya koyarak, disiplinli çalışmasıyla 3 yıl üst üste milli takıma girmesi bizim için de büyük gurur kaynağı olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar