19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3379
EURO35.2197
ALTIN2247.4

İmamoğlu’nda Bülent Ecevit Parkı açıldı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu’nda Bülent Ecevit Parkı açıldı…
Abone ol
İmamoğlu Belediyesi tarafından 3 ayda yapımı gerçekleştirilen Bülent Ecevit Parkı törenle hizmete girdi.

İmamoğlu Belediyesi tarafından 3 ayda yapımı gerçekleştirilen Bülent Ecevit Parkı törenle hizmete girdi.

AdanaBüyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar, İmamoğlu’nun içme suyu sorununu çözeceği müjdesini verdi.
 
İmamoğlu Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği Bülent Ecevit Parkı törenle hizmete açıldı.

Seçimlerin hemen ardından 3 ay gibi kısa bir sürede İmamoğlu’na park kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kasım Karaköse, “Ne söz verdiysek en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.



İMAMOĞLU’NA SU MÜJDESİ

Açılış töreninde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da İmamoğlu’ndaki en büyük sorunların başında gelen içme suyu sıkıntısını çözecekleri müjdesini verdi. İlçedeki içme suyu şebekesinin 12 kilometrelik bölümünün asbestli borulardan oluştuğunu, bunların acilen yenilenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Seçim döneminde de söz verdik. İmamoğlu’nun içme suyu sorununu çözeceğiz. İlçenin su sorunu çözmek için 160 kilometre hat döşeyeceğiz. Fakat hepsinden önemlisi 12 kilometrelik asbestli boruların değişimi. Ben İmamoğlulu hemşehrilerime zehirli, sağlıksız su içirtmem. Su sorununuzu bu dönemde tamamen çözeceğiz.”

KIBRIS FATİHİ’NİN ADINI TAŞIYOR
Başkan Zeydan Karalar; İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ı yaptıkları hizmetlerden dolayı kutlayarak, “İki genç kardeşimizi kutluyorum. Gece gündüz demeden hizmet için çalışıyorlar. Kasım kardeşimiz 3 ay gibi bir sürede bu güzel parkı halkına armağan etti. Hem de Kıbrıs Fatihi Bülent Ecevit’in adını koyarak çok da güzel bir anlam yükledi” dedi.

Beyaz güvercinlerin uçurulduğu park açılışı için gerçekleştirilen törene, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar