29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3744
EURO35.0772
ALTIN2325.3

Çukurova Kitap Fuarı sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çukurova Kitap Fuarı sona erdi
Abone ol
Adana’da bu yıl 9.’ncusu gerçekleşen Çukurova Kitap Fuarı, onbinlerce sanatsever ve sanatçıyı buluşturdu.
Adana’da bu yıl 9.’ncusu gerçekleşen Çukurova Kitap Fuarı, onbinlerce sanatsever ve sanatçıyı buluşturdu.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle, Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı, 9-17 Ocak 2016 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde kapılarını açtı.



Dokuzuncu yılında dokuz gün olan Çukurova Kitap Fuarı’nda 244 yayınevi ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile gerçekleşti.

İlk günden başlamak üzere Çukurova ve Akdeniz Salonlarında belirlenen saatlerdeki programlarda; panel, söyleşi, şiir dinletileri, sohbet ve çeşitli etkinlikler 9 gün boyunca devam etti.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen şair, yazar, edebiyatçı ve sanat insanları etkinlikleri renklendirirken, imza günleri ile de ziyaretçilerle tanışıp, kaynaşma olanağı buldular.

Çukurova Kitap Fuarı 9 gün boyunca 10.00 ile 19.30 saatleri arasında ziyaretçilere açık tutulurken, giriş kapılarında ziyaretçilerin içeriye girebilmek için uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Yayınevleri eserlerinin tanıtımını yaparken, şair ve yazarlar da yeni çıkan kitaplarını okurları ile buluşturup, imza günü etkinliği gerçekleştirdiler.

Kurulan stantlarda yayınevleri ve Sivil toplum kuruluşları temsilcileri  fuar süresince ziyaretçilere eserlerini tanıtma olanağı buldular.

Osmaniye Ozanlar Şairler Yazarlar Derneği (OŞYAD) yayını olan Şelale dergisi, Çukurova Fuarında, Yüreğir Osmaniyeliler derneği standında yeraldı.

Fuarın açık bulunduğu 9 günlük süre içerisinde Türkiye’nin değişik bölgelerinden onbinlerce sanatsever ve sanatçı tarafından ziyaret edildiği bildirildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar