19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5888
EURO34.8599
ALTIN2507.0

Büyükşehir Belediyesi’nin Özel Kalem Müdürü Taymaz’a Veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesi’nin Özel Kalem Müdürü Taymaz’a Veda
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 20 yıldır özel kalem müdürlüğü görevi ifa eden İsmail Taymaz’ı emekli olması münasebetiyle bir veda yemeği düzenledi.

AdanaBüyükşehir Belediye BaşkanıHüseyin Sözlü 20 yıldır özel kalem müdürlüğü görevi ifa eden İsmail Taymaz’ı emekli olması münasebetiyle bir veda yemeği düzenledi.

Düzenlenen veda programında konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, Özel Kalem Müdürü Taymaz’ın emeklerinin yadsınılamaz ölçüde olduğunu ifade etti ve helalleşti

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Devlet Su İşleri’ndeki memuriyetinden Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na uzanan süreçte kendisiyle yol arkadaşlığı yapan, gerek Ceyhan Belediye Başkanlığı’nda gerekse Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Özel Kalem Müdürlüğü görevini üstlenen İsmail Taymaz’ın emekli olması münasebetiyle bir veda yemeği düzenlendi.

‘’TURAN ELLER VAR OLSUN’’

Düzenlenen törende konuşan Taymaz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile çalışmaktan her zaman onur duyduğunu ifade ederken, yol arkadaşlıklarının ömür boyu bitmeyeceğini aktardı. Taymaz konuşmasını ‘’Tanrı Türk’e yar olsun Turan eller var olsun’’ diyerek bitirdi.

‘’HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında İsmail Taymaz’ın kendisinde ve ailesinde büyük emekleri olduğunu, hiç bir zaman ne kendisine ne de siyasi çevresine karşı saygıda, hürmette kusur etmediğini ifade ederek ‘’Biz kendisinden razıyız Allah da ondan razı olsun. Kendisine huzurlu, uzun bir ömür diliyorum. Hakkımız varsa helal olsun’’ dedi.

Veda yemeği Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Halk Müziği grubunun söylediği türkülerle devam ederken hediyeleşme töreni ile sonlandı.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar