19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3415
EURO35.1222
ALTIN2238.7

Başkan Zeydan Karalar, halkla buluştu, incelemelerde bulundu, müjde verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zeydan Karalar, halkla buluştu, incelemelerde bulundu, müjde verdi
Abone ol
Başkan Zeydan Karalar, 5 köy ile Karataş arasındaki mesafeyi kısaltacak yol çalışmasına başlanacağını duyurdu.

Başkan Zeydan Karalar, 5 köy ile Karataş arasındaki mesafeyi kısaltacak yol çalışmasına başlanacağını duyurdu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karataş’ın bazı köyleriyle bağlantısını büyük oranda kısaltacak yol çalışması başlatıyor. Söz konusu yolun yapımıyla, 5 köyün Karataş ilçesiyle bağlantısı kısalacak. Kesik Köyü ve Karataş arasında şu anda 35 km olan mesafe, yolun yapımıyla birlikte 14 kilometreye düşecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, hafta sonunda çeşitli incelemelede bulundu, Karataş ilçesinin bazı köylerinde vatandaşlarla buluştu, önemli hizmetlerin ön çalışmasını yaptı.

ATIL DURUMDAKİ ESKİ NATO TESİSİNDE İNCELEME

İlk olarak Karataş’ın Yemişli Mahallesi’nde, daha önce Engelli Konaklama ve Rehabilitasyon Merkezi olarak planlanan ancak bir türlü tamamlanamayan eski NATO tesislerinde incelemelerde bulundu.  Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Rıza Mete ile birlikte atıl kalan tesisi inceleyen Başkan Zeydan Karalar, tesinin aktif hale getirilmesi için neler yapılabileceğina dair çalışma başlatılması  talimatı verdi.

Daha sonra Kesik Mahallesi’ne giden Başkan Zeydan Karalar, burada halkla  sohbet etti. Ardından Kesik Köyü Muhtarı Seyfi Dut ve vatandaşlarla birlikte, bölge köylerinin Karataş’la bağlantısını kısaltacak yol çalışmasının başlayacağı noktada incelemelerde bulundu.

Başkan Zeydan Karalar; Kesik, Sirkenli, Çağşırlı, Develiören ve Kızıltahta köylerinin Karataş’la bağlantısını sağlayacak, böylece şu anda 35 kilometre olan mesafeyi, 14 kilometreye düşürecek çalışmanın başlatılacağı müjdesini verdi.

KARATAŞ’LA BAĞLANTI ÇOK KISALACAK

Başkan Zeydan Karalar, “Bölge sekinleri, hemşehrilerimiz şu anda kendilerine çok yakın olmasına rağmen, Karataş’a gitmek için dolaşmak zorunda kalıyor. Kesikli hemşehrilerimiz gidiş geliş 70 kilometre mesafe kat ediyor. Bu yolu bitirdiğimizde mesafe 14 kilometreye düşecek. Böylece vatandaşımız hem zamandan kazanacak, hem de maddi olarak kazanç sağlayacak. Üstelik sağlık sorunları olduğunda Karataş’ın girişindeki devlet hastesine de kolayca ulaşma imkanına kavuşacaklar. Bu yolun yapımına en kısa sürede başlayacağız. Buradaki köylerde yaşayan hemşehrilerimizin Karataş’la bağlantısını kuracağız” dedi.

Daha sonra Sirkenli Köyü’ne giden Başkan Zeydan Karalar burada Muhtar  Yusuf Kekilli, bazı siyasiler ve halkla bir araya geldi, sorun dinledi, sohbet eti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar