24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.526
EURO34.8093
ALTIN2440.7

Başkan Sözlü’den Zafer Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sözlü’den Zafer Bayramı mesajı
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

AdanaBüyükşehir Belediye BaşkanıHüseyin Sözlü, 30 AğustosZafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Yayınladığı mesajda 30 Ağustos’un teslimiyete karşı en net cevap olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “Bu ihtişamlı zafer ve ortaya çıkan muazzam eseri Türk milliyetçileri asla unutmayacaktır. Milletimizin asil vicdanında, mukaddes bir hatıra ve nişan olarak sonsuza kadar mutlaka yaşatılacaktır” dedi

“30 AĞUSTOS TESLİMİYETE KARŞI EN CESUR KARŞILIKTIR”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Yayınladığı mesajda istiklalini kendi azim ve kararının kurtaracağına inanan aziz milletimizin desteği ile Türk Ordusunun 26 Ağustos 1922 sabahı işgal kuvvetlerine yönelik başlattığı taarruzun Türk milletinin kararlılığının, mücadele azminin ve hür yaşama iradesinin açık bir kanıtı olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “30 Ağustos vatanımızın üzerindeki kara bulutları dağıtan, geleceğimizin önündeki kalın duvarları yıkan milli diriliş olarak milli vicdanlardaki yerini almıştır. 30 Ağustos köleliğe, teslimiyete, bağımlılığa, boyunduruğa ve acziyete en kalıcı, en net cevap ve cesur karşılıktır” dedi.

“ÜLKEMİZİN KURULUŞ ŞİFRELERİ 30 AĞUSTOS ZAFERİNİN RUHUNDA SAKLIDIR”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş şifrelerinin 30 Ağustos Zaferi’nin ruhunda gerçek anlamında saklı olduğunu aktaran Başkan Sözlü, “İstiklalin meşalesi, milletimizin azim ve inancıyla tutuşturulmuş, Cumhuriyet’in müjdesi bu şekilde verilmiştir. 26 Ağustos 1922 sabahı başlayan Büyük Taarruz, son vatanımızın ne pahasına olursa olsun teslim edilmeyeceğinin tescili ve Türk Milleti’nin kendi yazgısına yalnızca kendisinin yön vereceğinin kesin beyanıdır” dedi.

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ASLA UNUTMAYACAKTIR”

Başkan Hüseyin Sözlü mesajını şu cümlelerle noktalandırdı: “Vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği bu çok anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum. Bu ihtişamlı zafer ve ortaya çıkan muazzam eseri Türk milliyetçileri asla unutmayacaktır. Milletimizin asil vicdanında, mukaddes bir hatıra ve nişan olarak sonsuza kadar mutlaka yaşatılacaktır”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar