25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.496
EURO34.9443
ALTIN2429.3

AB Bakanı Ömer Çelik Ceyhan’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AB Bakanı Ömer Çelik Ceyhan’da
Abone ol
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ceyhan’lı işadamlarıyla bir araya geldi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ceyhan’lı işadamlarıyla bir araya geldi.

Çelik, Ceyhan Ticaret Odası Hizmet binası önünde İlçe  Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, kamu kurum - kuruluşları ile odalar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından karşılandı.

Ceyhan Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mahmut Demirtaş, Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, CTO Başkanı Şeref Can ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile odalar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

AB Bakanı Ömer Çelik, işadamlarına hitaben yaptığı konuşmada, Ceyhan’ın özellikle son yıllarda giderek artan enerji yatırımlarıyla, ‘marka’laşma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. 

Yakın bir gelecekte Ceyhan’a  çok daha fazla yatırım kazandırma amaç ve hedefinde olduklarını kaydeden AB Bakanı Ömer Çelik, “ülkemizin aydınlık geleceğe ulaşması yolunda nasıl ki terör örgütleriyle kararlılıkla mücadele ediyorsak, kentlerimizin tüm ilçeleriyle birlikte yeni yatırımlarla buluşması için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.

Ülkemizi tüm bölgeleri ve kentleri ile kalkındırma çalışmalarımız da, terörle mücadele kararlılığımız da sürecek. Bugün Ceyhan ilçemiz, enerji yatırımlarıyla Adana’nın, bölgenin ve ülkemizin önemli bir ilçesi.

Bu ilçemize yönelik ilgi ve dikkatimizi sürdürmeye, ilçemizi yeni kamu ve özel sektör yatırımlarıyla buluşturmaya, Ceyhanlı işadamlarımızın seslerine kulak vermeye, ilçemizin her alanda kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ve Vali Mahmut Demirtaş’ın Ceyhan Ticaret Odası’nda iş dünyasının temsilcileri ile buluşması, ilçeye yönelik yatırımların irdelenmesi ve çeşitli talep ve beklentilerin dile getirilmesiyle sürdü.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar